OSOCOR RESIDENCE OSOCOR RESIDENCE

ОЛЯ РАКІЦЬКА

30 травня у OSOCOR Residence відбудеться концерт співачки Олі Ракіцької. Це буде жива презентація альбому “Мир у родині”, який вийшов у квітні. Також на концерті артистка виконає декілька нових прем'єр, а для самих відданих слухачів заспіває свої “золоті” хіти, які були перекладені українською мовою та отримали свіже дихання. 

Альбом “Мир у родині” - це особиста історія, записана в піснях, що який відображає досвід та внутрішні переживання Олі, закарбовані у кожній пісні збірки. Продовжуючи концепцію альбому, співачка запрошує всіх на щирий діалог, у незабутню подорож найтаємничішими кутками своєї душі. Ці історії будуть лунать за допомогою неповторного голосу співачки, а бенд із живих музикантів надасть цим оповідям звукове обрамлення. 

На концерті співачка поділиться досвідом свого житті - від не завжди безхмарного дитинства до історії біженки з Донецьку, а потім й України, до сьогодення і стану вдячності та бажання поділитися досвідом, в першу чергу, через музику. Це глибока автобіографічна подорож, яка пройнята емоціями та справжніми переживаннями Олі, обов'язково зачепить кожного слухача.  

Цим концертом артистка хоче також подякувати всім слухачам та шанувальникам, які супроводжували виконавицю впродовж її творчого шляху, і зараз продовжують слідкувати та підтримувати її музику.

 

⚡️НА ТЕРИТОРІЇ РЕЗИДЕНЦІЇ ПЕРЕДБАЧЕНІ УКРИТТЯ та ПОТУЖНИЙ ГЕНЕРАТОР.

 

📱 +38 (067) 924 42 75

Отправлено, ожидайте звонка!
Оставить заявку