OSOCOR RESIDENCE OSOCOR RESIDENCE

MONATIK at Osocor Residence | ART Оборона

Особлива подія напередодні Дня Незалежності України в Osocor Residence. 

 

23/08 відбудеться великий благодійний концерт «ART Оборона» на чолі з його ідейним креатором MONATIK. Ми всі хочемо повернутись хоча б подумки до того дня коли наша рідна країна та її люди ще не знали що таке війна. Не могли відрізнити різні види ракет за їх звучанням. Не спали у метро та бомбосховищах. Ми хочемо повернутись до тих часів коли ми багато чого «НЕ». 

 

«ART Оборона» - це творча лінія фронту, яка нагадує українцям ті щасливі миті, коли ми всі співали улюблені хіти в унісон, коли посміхались та транслювали цьому світові наші цінності та любов через музику. 

 

MONATIK не вперше виступає на сцені Osocor Residence. Пам’ятаєте той неймовірний день коли навіть дощ не став нам на заваді? 

Відомий артист з перших днів війни займається активною просвітницькою та волонтерською діяльністю, збором гуманітарної допомоги для української Армії, Тероборони та Волонтерів не лише в Україні, а й за її межами.

На нашу думку, кожен подібний благодійний концерт в найтемніші часи нашої історії - це не лише засіб допомогти країні збором коштів, а й можливість показати всім, що українська нація незламна, яка зовсім скоро буде святкувати перемогу над найжорстокішим терором 21-го сторіччя. 

 

Разом до перемоги. 

Купити квиток:

https://event.qrcat.link/monatik

https://kiev.ticketsbox.com/ua/event/monatik-at-osocor-residence-art-oborona.html

Отправлено, ожидайте звонка!
Оставить заявку