OSOCOR RESIDENCE OSOCOR RESIDENCE

KVADRAT SHOW

Квадрат-шоу - це шоу комедійної імпровізації від театру Чорний квадрат! У ньому поєднуються комедія, театр та інтерактивність.
Як це відбувається? Це – спектакль без сценарію! Глядачі висловлюють побажання, щоб вони хотіли побачити – а актори створюють полотно дії у режимі реального часу. Тож цей проект завжди має найбільшу концентрацію режисерів, драматургів, ідей, рішень, гумору, лірики, сексу…
Обмежень за жанрами немає: на сцені може статися хорор, трилер, чорна комедія, вестерн, еротична драма і навіть... мюзикл!
У проекті беруть участь провідні актори театру «Чорний Квадрат» (а також інших театральних, кіно- та телепроектів): Ірина Гатун, Сергій Федорчук, Поліна Голованова, Андрій Мерзлікін, Олександр Розвяков. Саме за їхньої участі створювалося перше імпровізаційне шоу в Україні «Сексуальне чтиво». А також молоді та талановиті актори театру  Євген Амаріца , Денис Твердохліб, Павло Русов…
Три причини бути: - Це смішно, яскраво та непередбачено, бо головними учасниками шоу будуть глядачі. Саме їхні фантазії та бажання актори втілюватимуть на сцені! - На нашому шоу немає і не буде заборонених тем та обмежень. Єдине наше правило - будь-який жанр, крім нудного! – Театр імпровізації «Чорний Квадрат» – найпопулярніший та аншлаговий театр України. Будь-яке шоу за участю акторів Чорного Квадрату – це гарантія гарного настрою.
Тож приходьте! І ми гарантуємо вам смішно, Смішно, ДУЖЕ СМІШНО !

⚡️НА ТЕРИТОРІЇ РЕЗИДЕНЦІЇ ПЕРЕДБАЧЕНІ УКРИТТЯ та ПОТУЖНИЙ ГЕНЕРАТОР.

📱 +38 (067) 924 42 75

Отправлено, ожидайте звонка!
Оставить заявку