OSOCOR RESIDENCE OSOCOR RESIDENCE

ARTBAT/H.O.S.H.

Якби на українській електронній сцені була своя Книга Рекордів Гіннесса, проекту Artbat варто було б присвятити в ній цілу окрему главу.


Понад сорок мільйонів стрімів в 90 країнах світу, 5,5 мільйонів слухачів в Spotify. Три поспіль потрапляння на 1е місце в чартах Beatport. І це тільки за 2020й рік!
Варто додати сюди і гучні перемоги Artbat останніх років. У 2019 український дует отримав премію в номінації «Прорив року» від Ibiza DJ Award і звання «Stars of the Year» від британського журналу Mixmag.


Artbat підкорилися практично всі вершини світової електронної сцени. Деякі з них в буквальному сенсі цього слова! Так, весною 2019 року Artbat відіграли пам'ятний сет на вершині гори Пан-ді-Асукар в Ріо-де-Жанейро спеціально для популярного французького лайвстріма Cercle. А в липні того ж року взяли участь в легендарній мікс-серії Essential Mix Піта Тонга.


Сьогодні Artbat - це, мабуть, найуспішніший український музичний проект на світовій сцені. І якщо ви все ще задаєте собі питання «чому?», вам варто відвідати їх виступ! Всі відразу стане на свої місця.


Резиденція Osocor дарує таку можливість всім поціновувачам якісної електронної музики.


11 червня - зустрічайте довгоочікуване літо на події фестивального масштабу разом з Artbat! Якісний звук - масив hi-end акустики, багато свіжої музики та презентація абсолютно нових релізів.


Artbat не планують зменшувати оберти і вже в цьому році встигли випустити перший клубний хіт - сингл «Fading» спільно з італійським вокалістом Dino Lenny. Реліз вийшов на іспанському лейблі Afterlife в компіляції дуету Tale of Us під назвою «Unity Pt.2».


Цей та багато інших ще невиданих треків ми почуємо в сеті дуету 11 червня.
Але і це ще не все! Спеціальним гостем вечора стане німецький діджей і саунд-продюсер H.O.S.H. - давній соратник Solomun і один із засновників танцювальної імперії Diynamic Music. Символічно, що саме на лейблі H.O.S.H. під назвою Fryhide виходили перші релізи Artbat - «Aquarius», «Papillon», «Taboo».


Як бачимо, усі елементи відмінної вечірки на місці. Залишилося додати останню деталь - запустити зворотний відлік до події.
Що ж, давайте зробимо це прямо зараз!


📲 +38 067 924 42 75

🌐 Web: https://osocor.com.ua


🎫: https://kontramarka.ua/uk/artbathosh-67946.html

🗺 Наша адреса і карта проїзду: https://bit.ly/2zTlAlf

Отправлено, ожидайте звонка!
Оставить заявку